Weer een goed weekend voorbij

Zo, inmiddels ben ik weer aan het werk, iets later dan anders (9.00 uur ipv 6.30 uur) omdat Lieneke en ik vannacht door de hitte en het maar niet stoppende onweer echt rampzalig geslapen hadden. Misschien had het er ook wel iets mee te maken dat we vanacht pas om 1.00 uur terug kwamen vanaf Campzone ๐Ÿ™‚

Vrijdag is een daar waarbij ik met mijn nieuwe project op het werk gelukkig de mogelijkheid heb om regelmatig thuis te werken, dit scheelt flink in de files en maakt mijn dag dus een stuk plezieriger en productiever. Lieneke had ’s ochtends haar tussentijdse toets voor het rijbewijs (tussentijdse toest gehaald), en dat was dus wel een mooi excuus om ergens in Eindhoven even lekker te gaan lunchen :). Nadat ik haar naar haar werk gebracht had ben ik de rest van de dag nog wat gaan werken en bezig geweest met een groot artikel dat ik aan het schrijven ben (daarover later meer).

Zaterdag hebben we voor zover ik me kan herinneren niet heel veel bijzonders gedaan, Lieneke was werken en ben 10 km gaan wandelen bij gebrek aan betere bezigheden. Dat was wel meteen een mooie gelegenheid om eens goed rond te kijken naar de enorme woningen / bijna kastelen die er aan de randen van Oisterwijk te vinden zijn :). Ik ben dus tot de conclusie gekomen dat ik maar eens moet gaan bedenken hoe ik ook zo achterlijk veel kan verdienen zodat ik later als ik groot ben ook zo’n enorm huis kan kopen ๐Ÿ˜›

voor ongeveer 3,25 miljoen kk is dit optrekje van jou ๐Ÿ˜›

Zaterdag avond hebben we een beetje TV gekeken en zijn we niet heel erg laat gaan slapen. Zondag ochtend natuurlijk uitgeslapen om daarna ons om 12.00 uur aan de rand van het zwembad (staalbergven) te parkeren en even lekker te gaan zwemmen. 12.00 uur blijkt het hele dorp nog afgestorven en dood in bed te liggen want pas om 14.00 uur begon het wat drukker te worden, een half uurtje later zijn we dan ook weer huiswaards gekeerd. ’s Middags hebben we weer eens een paar uurtjes WoW gespeeld ter ontspanning ๐Ÿ™‚

Staalbergven, behalve een Ven hebben ze ook 2 “normale” grote zwembaden.. En met maar 3,50 euro entree is het goed te doen ๐Ÿ™‚

Zondag avond hebben we zoals inmiddels traditie geworden is samen met Eric, Jessica en Bas afgesproken op CampZone om vanaf daar eerst uit eten te gaan bij de Longhorn (Steakhouse) en daarna terug te lopen naar CampZone en film te kijken. De film die we gekozen hadden was Moordwijven, een Nederlandse film (en dus met naakt) die me zeker niet tegen gevallen is, de humor is goed en dat was voor mij eigenlijk al genoeg om de film te kunnen waarderen in dit geval..

Omstreeks 1.00 uur waren we weer thuis, helaas dus tot zeker 4.00 uur wakker geweest door het fijne onweer waar ik deze keer niet doorheen kon slapen :(. Maar op dat laatste puntje na hebben we wel weer een erg leuk weekend geweest :).