Weekendje skieen

BierHet mag afgelopen zondag misschien wel een van de mooiste dagen in de afgelopen periode geweest zijn (dat is nogal snel met dit weer)  maar dat weerhield ons er niet van om vier uurtjes te skieen.. Vanaf afgelopen vrijdag tot en met zondag zaten we in Landgraaf om even twee dagen te kunnen skieen, een bezoekje te brengen aan mijn ouders in Valkenburg en even een middagje te shoppen in Maastricht. Het hotel was erg goed en we hebben op al het sporten en wandelen na een lekker rustig weekend gehad, iets waar we beiden ook wel aan toe waren dus dat kwam goed uit. Het plan was in eerste instantie om zaterdag naar Landgraaf te vertrekken, maar toen ik vrijdag avond naar huis aan het rijden was voelde ik er eigenlijk ook niet al te veel voor om nou tot zaterdag middag te wachten dus hebben we een nachtje bij geboekt.

Uitzicht SnowWorld Hotel

Maar de reden dat we helemaal naar het zuiden gereisd waren was dus het skieen, nadat ik twee jaar geleden mijn schouder soort van gebroken had heb ik besloten om iets vaker te oefenen om te zorgen dat ik het een beetje beter onder de knie zou krijgen en houden. Met de wintersport in 2011 en een aantal SnowWorld bezzoekjes achter de rug durf ik nu wel te zeggen dat ik inmiddels redelijk kan skieen :).

De zaterdag middag zijn we een dagje naar Maastricht geweest om voor Lieneke nog wat nieuwe kleren te kopen, en hebben we een bezoekje gebracht aan misschien wel de mooiste boekwinkel van Nederland, namelijk de Selexyz Dominicanen. Ik kan iedereen die in Maastricht komt zeker aanraden om daar eens een kijkje te nmen.

Selexyz Dominicanen

Zondag waren Bo en Inge ook nog even naar Landgraaf gekomen om even een paar uurtjes mee te skieen, gezien het lekker rustig was hebben we nog aardig wat afdalingen kunnen maken, helaas konden we dus geen gebruik maken van de stoeltjeslift waardoor de rit naar boven iedere keer vooral een saai stukje wachten was..

[youtube=http://youtu.be/uQ2qPtIsKNA]