Verhuizen!

Toen we ons appartement te koop gezet hadden was dat met het idee dat we het zo snel mogelijk zouden kunnen verkopen om niet te lang in onzekerheid te zitten. De lage prijs en een hoop kluswerk moesten het een generiek appartement maken wat voor zoveel mogelijk mensen aantrekkelijk zou moeten zijn.

Dat we vervolgens binnen 2 weken de eerste kijkers hadden was wel een aardige verrassing, dat was wel heel erg snel.. Een week later was er mondelinge overeenkomst over de verkoop en twee dagen gelden is de verkoop definitief geworden. Dan mogen we in ieder geval zeker niet klagen over de doorlooptijd :).

De kopers hadden wel de wens het appartement zo snel mogelijk over te nemen, dat is nu dus 17 juli geworden, wat voor ons betekend dat we 12 juli (doordeweeks geen tijd voor verhuizen) het appartement helemaal leeg moeten hebben. Nog 1,5 week te gaan dus.

We hebben een aantal zaken te koop gezet zodat we die niet hoeven te verhuizen, maar toch zal er een aanzienlijke hoeveelheid spullen ingepakt moeten worden. Vervolgens gaat een deel naar ons tijdelijke adres in Oirschot (alleen het noodzakelijke en de wat duurdere spullen). Als dan de hypotheekverstrekker ook nog een beetje mee wil werken kunnen we uiterlijk 1 september in ons nieuwe huis 🙂 (weer alles verhuizen, maar het is het waard). We hebben dit huis (onder voorbehoud van verkoop) een tijdje terug al gekocht, maar ik bewaar de foto’s nog even tot de echte verhuizing :).

Hoofdstuk Dordrecht afgesloten, op naar hoofdstuk Utrecht 🙂 (Mijn 4e provincie en 7e woonplaats)