Vakantie en niets te vertellen

Inmiddels hebben we de locatie voor onze vakantie in Oostenrijk bepaald, en een aantal optionele campings uitgekozen waar we onze tent neer kunnen gaan zetten :). Een aantal van deze campings zijn pas 3 dagen van te voren reserveren, we proberen er wel nog een te vinden waar we nu al een plek kunnen reserveren zodat we ook gegarandeerd bij dit meer kunnen gaan zitten (Seeboden Millstattersee).

Behalve dat heb ik eigenlijk niet heel veel te melden, ik vermaak me nog steeds goed met GTA 4 op de PS3 en WoW. Overigens, als ik over 4 weken een keertje vakantie heb zit na 1,5 jaar ook mijn opdracht bij Vitens er op. Na mijn vakantie hoop ik dus meteen op een nieuwe opdracht te kunnen beginnen :).

4 comments

  1. Een keer GTA4 via inet uitproberen :)? nog niet getest…

    Ow en vorig jaar zijn Jessica en ik ook door Oostenrijk gekomen (onderweg naar Kroatië) en dat lijkt me inderdaad nog wel een mooi lang om te camperen 🙂

  2. Ik ben er in een grijs verleden al 2x geweest, en was ook goed bevallen 🙂 (1x was hetzelfde meer)

  3. Of, je hebt nieuwe woorden geleerd, of tekst uit een van de advertenties gekopieerd 😉

    Nee, maar voor een active vakantie MEER dan genoeg te doen die 10 dagen, maar we zullen het vooral bij wandelen fietsen en zwemmen houden gok ik 🙂

Comments are closed.