[TV] Serie: The IT Crowd


Het schrijven van stukjes over de series die ik kijk bevalt me wel en ik heb voorlopig nog genoeg om te bschrijven :). Vandaag een stukje over The IT Crowd dus :).
Van deze serie zijn helaas niet zo heel veel afleveringen nog, het 2e seizoen word nu uitgezonden en de 3e aflevering hiervan is vandaag of gisteren op TV geweest geloof ik. Het eerste seizoen is vanaf maar 2006 uitgezonden. Daarna is het heel even stil geweest en een week of 3 geleden is seizoen 2 begonnen.
Roy en Moss zijn de 2 IT’ers van een groot bedrijf, ze zijn natuurlijk zoals het van een steriotype ICT’er verwacht word compleet contactgestoord en sociaal niet helemaal goed. Dit levert echt erg heel erg lachwekkende momenten op :). Je moet wel van een beetje een apparte humor houden om deze serie helemaal te kunnen waarderen. Wat ook wel grappig is (voor de mede IT’ers) dat er zaken in de serie voor komen waar Roy en Moss zich verschrikkelijk aan ergeren die je ook uit je eigen werk herkent :).
Je hoeft overigens niets met IT te maken te hebben om de serie te kunnen volgen, alhoewel het zo wel leuker is denk ik :).
“Have you tried turning it off and on again?”

One comment

Comments are closed.