Top Gear Live

Gisteren zijn we met een paar man naar de Ziggo Dome in Amsterdam gegaan om daar de Top Gear Live show te bezoeken. Van andere mensen hadden we al gehoord dat ze over de voorgaande editie niet wild enthousiast waren, maar gezien het wel een serie is die ik met plezier volg leek het me toch de moeite waard om te gaan kijken. Daarnaast was ik ook nog nooit in de Ziggo Dome geweest, dus dat was mooi mee genomen.

Achteraf heb ik een erg dubbel gevoel over de show, de humor is inderdaad goed en het is leuk om die drie malloten eens in het echt te zien. Helaas duurt de show helaas maar 1,5 uur en dat is eigenlijk toch echt een uur te kort. Maar als ze dan afgesloten hadden met het meest spectaculaire stuk hadden ze dat wel kunnen compenseren, dat was echter niet het geval, aan het einde van de show blijft eigenlijk ook iedereen een beetje verbaasd zitten waarna de zaal dan toch maar leeg stroomt. Overigens waren ze er na 1 uur en 20 minuten al klaar mee wat de show nog korter maakte.

Was het dan helemaal waardeloos? Nee, dat niet, de show met het “stunt” team is erg leuk om te zien, vooral al je ziet hoe gemakkelijk het ze allemaal af lijkt te gaan. Wel miste ik hier de echte supercars, er komt welgeteld 1 Lamborghini voorbij die we misschien 1 minuut hebben kunnen zien. En als je dan een stukje met “snelle” auto’s hebt staat de muziek zo hard dat het bloed nog net niet uit je oren komt lopen. De show is dus leuk om een keer mee te maken, maar ik denk niet dat ik naar een volgende editie ga.

3 comments

  1. Ik was er vrijdag, en ook helemaal met je eens. Ik vond het vooral jammer dat de muziek zo hard stond tijdens de stunts omdat je de auto’s niet meer kon horen. Het geronk van die wagens + piepende banden is juist vet!
    Verder was er op vrijdag nog wel een Ferrari van de partij tijdens de eerste ronde, en die twee Porche’s die in de hens gaan zijn ook wel vet ;).

    Al om al, wel volledig met je eens dat het zo kort was…viel me ook tegen.

Comments are closed.