Toch geen loft :(

Het gaat nu dus helaas alsnog niet door waarbij we weer terug bij af zijn :(. Het is nu mis gegaan op het volgende: Lieneke studeert en werkt, omdat ze studeert en VB&T liever geen zaken doet met studenten mag haar inkomen niet bij dat van mij mee geteld worden. Samen verdienden we genoeg om aan de grens van 3x de maandhuur te voldoen, echter, nu ik het alleen moet opbrengen vragen ze 3,5-4x de maandhuur als minimum brutoloon.. En dat haal ik niet, dus komen we niet in aanmerking.

Enerzijds heel erg jammer, anderzijds, wie weet wat we nu weer tegen komen πŸ™‚

8 comments

  1. Dat is balen man!! Maar nu heb je wel wat meer geld te besteden per maand πŸ˜‰ Om je collega’s eens zomaar spontaan te trakteren ofzo………

  2. Jullie moeten mij trakteren omdat ik nu geen eigen loft heb, om dat een beetje te compenseren ;). Maar ik kan nu wel stevig sparen ja, alleen had ik toch liever die woonruimte gehad πŸ˜›

  3. Klote Herman, het zijn idd hele mooie lofs. Wij hadden er ook heel graag gezeten. Probeer het nieuwe strijp R en Strijp S plan eens. Daar gaan binnenkort ook nog de inschrijvingen voor lopen.

    Anders misschien Berckelbosh een optie?

  4. Het punt bij het voorbeeld dat je noemt is dat het voor 55+ bedoeld is en dat gaat op dit moment voor 90% van alle nieuwbouw huur in Eindhoven op :(, maar bedankt voor de tips, eens kijken of ik er iets van maken kan πŸ™‚

Comments are closed.