Toch geen Den Bosch

Als het op appartementen zoeken aankomt zit het ons regelmatig niet echt mee. Natuurlijk mogen we eigenlijk niet klagen gezien we een leuk appartement hebben, maar qua ligging en prijs is het verre van ideaal en dus zijn we al enige tijd aan het zoeken naar alternatieven voor als we vanaf 1 april weer kunnen verhuizen (we moesten minimaal 1 jaar huren).

We hadden inmiddels alles geregeld voor een appartement aan de Noorderplas in Den Bosch, de inschrijving was rond en goedgekeurd, het enige dat nog gedaan moest worden was wachten tot er een appartement vrij kwam… Gisteren besloot ik Vesteda eens met een mailtje te verblijden, ik wilde graag weten wat de prijzen van de hogere verdiepingen waren, daarop kwam een nogal verrassend antwoord:

Geachte heer Ronk,

Sindskort geldt er een verhuurstop voor de appartementen Noorderplas in Den Bosch, helaas zullen deze dus niet meer verhuurd worden.

Ik vertrouw erop u hierbij voldoende te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Vesteda woongalerie

Ik vraag me toch echt af wanneer ze me dit hadden willen vertellen als ik ze geen mail gestuurd had..

Balen dus.. Kunnen we weer van voren af aan beginnen met de hele administratieve rompslomp en het eindeloze zoeken en loten šŸ™

One comment

Comments are closed.