The Party 9

Het is nu woensdag 27 april en het werk zit er weer op, of eigenlijk was dat maandag 25 april rond 12.30 uur al toen ik samen met Lieneke als laatste het Beursgebouw Eindhoven verliet. Gisteren heb ik niet veel meer gedaan dan weer een beetje bijkomen, waarna vandaag het gewone werk weer is begonnen. Alhoewel er natuurlijk ook op deze editie van The Party wat aan te merken was denk ik dat we op een zeer geslaagde editie terug kunnen kijken. Het was wat warm en het internet heeft in het begin wat kuren vertoont, maar toch denk ik dat de bezoekers het goed naar hun zin gehad hebben, zowel op The Party als op de terrasjes in het centrum van Eindhoven.

Voor mij is dit weer het begin van een rustigere periode, we zijn met Duh-Events eind vorig jaar een totaal nieuwe weg ingeslagen waarbij we vooral ons websysteem grondig onder handen hebben genomen. Dit gaat uiteindelijk zeeen met tijd besparen, maar dit jaar is als transitiejaar natuurlijk dubbel zo zwaar. Maar de zware aanloop heeft in ieder geval een extra goed gevoel na de goede afloop opgeleverd, we hebben met zijn allen weer een nieuwe test doorstaan en zijn er klaar voor om nu de puntjes op de i te gaan zetten.

Maar nu eerst een beetje rust dus, tijd om even hard aan de studie te gaan en op mijn gemakje verder te sleutelen aan het nieuwe websysteem dat we zijn gaan gebruiken. Ik weet in ieder geval wel dat ik voor The Party 10 (6,7 and 8 April 2012, Beursgebouw Eindhoven) weer mooi de nachtdiensten pak, die zijn goed bevallen dit jaar :).

Tot slot nog een sfeerimpressie van The Party 9 (Foto’s gemaakt door Lieneke):