The Party 7

The Party overzicht
The Party overzicht

Voor de 7e keer gaat in april het grootste indoor Lan Event van Nederland van start :). Met plaats voor 1000 deelnemers is The Party momenteel de grootste in het land, en ik mag mezelf met trots een van de organisatoren van dit evenement noemen :). Alhoewel de dit jaar een beetje een late start gemaakt hebben gaan we er ook dit jaar weer een groot feest van maken :).

Ik zal dit jaar proberen om voor zover dat mogelijk is een kijkje achter de schermen te geven hier :).

Vandaag zijn Stefan en ik bij het Beursgebouw Eindhoven geweest om weer eens bij te praten met de mensen daar over ons evenement, altijd een gezellige bedoeling en natuurlijk ook nog inhoudelijk zinnig. Bij het BGE hebben ze meer ervaring met bijvoorbeeld verhuren van stands enzovoorts en wij hebben weer een hoop meer ervaring met lanparties, samen steken we er dan ook ieder jaar weer de nodige uren in om een zo veelzijdig en leuk mogelijk evenement van te maken.

Zoals vandaag op de The-Party.nl te lezen is gaan we de prijs dit jaar niet verhogen, 39.50 voor een weekend is voorlopig in onze ogen nog even een mooie prijs, ik ga er vanuit dat onze bezoekers dat momenteel ook vinden :).

Wat staat er voor ons op het programma de komende tijd:

– Afronden nieuwe website
– Afronden nieuwe content website
– Openen inschrijvingen (systeem is af en ingericht)
– Zaalindeling maken
– Gesprekken met sponsoren
– Materialen bestellen en inhuren (hoogwerker, tafels, stoelen, bekabeling enzovoorts)
– Crew werven en indelen
– Alle mails beantwoorden
– Nieuws posten

En het bovenstaande is nog maar een (kleine) greep uit onze activiteiten de komende maanden :).