DreamHack Winter 2010 Grand Opening

Terug uit Zweden

Zondag op maandag nacht omstreeks 2.30 uur kwamen we weer thuis na een lang weekendje DreamHack in Zweden. Het was weer erg leuk om daar te zijn en volgens mij heeft de gehele groep zich weer goed vermaakt, dus dat is mooi.

Helaas is dus op DreamHack ook de MacBook van Lieneke gestolen, daar uiteraard aangifte gedaan en bij de organisatie gemeld. Nu zijn we dus bezig met de verzekering, daarvoor moeten weer de nodige formulieren ingevuld worden, zaken als boekingsbevestigingen verzameld worden enzovoorts. Dat is nu gelukkig ook allemaal klaar, het enige dat we nu nog binnen moeten krijgen is de papieren versie van de aangifte die we in Zweden gedaan hebben en die is als het goed is inmiddels met de post onderweg naar Nederland, dus dat komt ook wel goed.

Daarna is het even afwachten hoeveel we terug gaan krijgen voor de laptop, groot nadeel is wel dat het model dat we nu hadden niet meer gemaakt wordt en het vervangende model dat daarvoor terug gekomen is bijna 400 euro duurder is.

Hoe dan ook, als we het laptop gebeuren even vergeten is het een erg leuk weekend geweest. Een uitgebreider verslag volgt later wanneer ik weer iets meer tijd over heb.

De meeste foto’s vind je hier: Pack4DreamHack facebook foto pagina

DreamHack Winter 2010 Grand Opening