Telfort opzeggen (GSM)

Voor de mensen die per 11 juli ook graag een Iphone wilde hebben maar nog enige tijd vast zitten aan hun 2 jarige Telfort GSM abbo hebben ze bij Telfort even een strak geplande wijziging in hun voorwaarden doorgevoerd :).

Een paar dagen geleden ontving ik een sms dat de kosten van de helpdesk per 14-07-08 50% duurder worden (20ct per minuut nu, dat word 30ct).. Een wijziging als deze houd in dat je tussentijds je abbo kan opzeggen per die datum. Toevallig heeft T-Mobile net gisteren de Iphone G3 in Nederland aangekondigd per 11-07-08, dat komt dus even goed uit 🙂

Ik heb mijn opgezeg brief al verstuurd :), voor meer informatie klik je hier.

5 comments

 1. Sterker nog…
  Op dit moment betaal je voor het bellen naar de klantenservice (1200) je normale gesprekstarief en die is afhankelijk van je abonnement. Je hoeft dit overigens pas te betalen zodra je een medewerker aan de lijn hebt.

  Straks ga je bovenop dit tarief €0,30 per minuut betalen en je betaalt zodra je in het gesproken menu komt (oftwel vanaf de eerste seconde)

 2. Volgens mij is het nu 20ct per minuut zodra je een medewerker aan de telefoon hebt + de kosten van de belminuten (als je met GSM belt).

  Hoe dan ook, eigenlijk vind ik dat dit soort diensten gratis zouden moeten zijn.. maar ja..

 3. Ik had het ook over algemeen.. Als ik al 40 euro per maand betaal aan me abbo kan die ene keer per jaar dat ik de klantenservice 1 minuut nodig heb er ook nog wel af lijkt me..

 4. Wat is het adres van Telfort, kan het nergens vinden, of kijk ik helemaal verkeerd?

  Alvast bedankt,

  Gr> Bjorn

Comments are closed.