Loft 5.25 toegewezen aan H.Ronk

Zo, hoe snel kan het gaan, vorige week alleen nog maar zoekend en inmiddels een een eigen appartement loft :). Alhoewel de kosten zoals Claudia al aangaf er niet om liegen is het toch wel echt een droom die uitkomt, de ligging, de stijl en ook de oppervlakte die niet tegenvalt (71 m2 totaal, waarvan 20m2 voor badkamer en bergruimte)

Omdat Chris het zo aardig vroeg heb ik nog wat foto’s van de buitenkant gemaakt:

Lichttoren Eindhoven

Naast de grote witte pilaar, niet de bovenste verdieping, maar 1 lager, de eerste 3 ramen van links zijn onze loft.

 Lichttoren Eindhoven

Iets verder uitgezoomd bij nacht

Lichttoren Eindhoven

Het deel met koopappartementen (va. 379.000 euro)

Lichttoren Eindhoven

Sfeerplaatje van de vele ramen in het sfeervolle Mediamarkt-licht 😉

En voor de mensen die niet zo bekend zijn in Eindhoven, hier staat de lichttoren (dat complex gaan we wonen als het goed is), links het PSV stadion, rechts Centraal NS station:

 
Grotere kaart weergeven

In principe is alles nu geregeld en is de loft nu van ons, aankomende week kunnen we in de loft kijken en ook in een soort “showmodel” kijken naar hoe de afwerking zal zijn, we kunnen dan alsnog besluiten om de loft niet te nemen. Enige mogelijkheid die er nu nog is waarop het buiten ons om mis zou kunnen gaan is dat we afgewezen worden op ons inkomen, maar dat zou aldus de makelaar niet het geval zijn, dus laten we daar maar op hopen :).

Als alles zo doorgaat is ons nieuw adres dadelijk: Lichttoren 296 :), nog even duimen op een goede afloop verder, maar het ziet er allemaal goed uit in ieder geval 🙂

2 comments

Comments are closed.