KNVB Bekerfinale

Eerder deze week kon ik ineens goedkoop aan kaartjes voor de KNVB Bekerfinale tussen PSV en AZ komen. Gezien ik toch nog wel iets heb met PSV (ooit seizoenkaart gehad), en ook wel wat met AZ (AFAS is hoofdsponsor en een pakket waar mijn werk om draait, daarover later meer) leek het me wel leuk, het feit dat het in de Kuip in Rotterdam was trok me over de streep, dat is hier immers soort van om de hoek.

Ik had verwacht dat Lieneke niet mee zou willen, maar gezien ze nog nooit een voetbalwedstrijd in een stadion had meegemaakt ben ik blij dat ze toch mee geweest is. En we hebben er beiden geen spijt van, de uitslag was niet helemaal naar wens, maar de sfeer in een stadion als de kuip tijdens een wedstrijd als dit is onbeschrijfelijk. We hadden kaarten op rij 11 vanaf het veld in het neutrale vak, dat betekend dat je verlost bent van alle idioten die echt compleet zijn doorgeslagen in hun “clubliefde”, maar dat je met mensen zit die hier toch echt wel voor hun plezier komen. Jammer alleen dat je een paar van die zwakzinnigen in het publiek hebt zitten die zo nodig vuurwerk op het veld moeten gooien.

De wedstrijd was actief en snel genoeg om ons goed te vermaken, zoals gezegd had de uitslag ook wel anders mogen zijn, maar ja, je kan niet alles hebben. Wij hebben in ieder geval een leuke avond gehad :).