Filmen voor Intel Pack4DreamHack Summer 2013

Lieneke is onderdeel van het mediateam voor Intel Pack4DreamHack en ik word een beetje gebruikt als pakezel enzo, maar af en toe mag ik ook nog echt iets leuks doen ;). Vanavond was het om 0.00 uur tijd voor Adrenalize om het dak van hal D te blazen, en ik denk dat dat aardig gelukt is. Wij hebben deze avond een hele sloot aan sfeerbeelden gemaakt van deze show waarbij ik voor de verandering gefilmd heb. Ik ben groter dan Lieneke en kan dus gemakkelijker over het publiek heen filmen.

Het is grappig om te zien hoe mensen op de camera reageren tijdens een dergelijke show, vooral als de lamp aan staat gaan mensen helemaal los. De video hier onder is door Lieneke gemaakt met de contour camera terwijl ik met de Canon 60D de videobeelden aan het maken was.

Verder was gisteren ook nog de opening, daarvan heb ik nog een paar foto’s gemaakt:

One comment

Comments are closed.