Film: The Avengers

Voor het eerst sinds tijden zijn we voor de verandering weer eens naar Antwerpen gereden om naar de Bioscoop te gaan, vanuit Dordrecht is dat ongeveer 10 minuten verder rijden dan de bioscoop in Tilburg waar we normaal naar toe gaan, dus dat verschil is nog wel te overzien. Gezien de positieve reacties van iedereen hadden we besloten om naar de film The Avengers te gaan, en dan ook meteen maar de 3D versie om te zien of die techniek ook al ergens op begint te lijken.

De film is zoals anderen ook al riepen inderdaad erg goed, het verhaal is leuk gedaan, de film is geen moment saai en de mix tussen humor (“puny god..”) en brute actie is erg goed en de special effects zijn weer eens bijzonder goed. Wel heb ik spijt van het feit dat we naar de 3D versie zijn gegaan. De techniek zal voor de wat langzamere films inmiddels misschien wel de goede kant op gaan, maar voor snelle actie zoals in The Avengers is het wat mij betreft nog bij lange na niet volwassen. Veel ghosting waardoor snelle stukken niet te volgen zijn, nog steeds zeer oncomfortabele brillen met vooral eigenlijk te kleine glazen om het beeld goed te zien. Over het verhaal zal ik verder niets vertellen, de trailer maakt de strekking al wel duidelijk genoeg eigenlijk :).

Al met al zeker een aanrader wat mij betreft, maar ga dan wel voor de 2D versie en niet de 3D versie.

 

6 comments

  1. Jammer dat ik niet mee kon, het lijkt me zeker een leuke film! :). En je bent 3D niet beu, er is gewoon teveel even las ik in de media :).

        1. Alhoewel ze in Uden vast gewoon 2D doen. Dat is natuurlijk wel veel te ver voor jullie… Even kijken hoe en waar we dat gaan doen dan 🙂

Comments are closed.