Film: RED

Gisteren zijn we met Steph, Iris, Freddy en Kim naar Uden geweest om daar in de bios naar RED te kijken, een film met onder andere Bruce Willis waarbij een groep gepensioneerde CIA agenten ineens aangemerkt worden als eeen grote dreiging, met als gevolg dat ze kort door de bocht dood moeten.

Geheel zonder slag of stoot gaat dat echter niet, en zodra ze door krijgen wie er achter zit draaien ze het spelletje om, en pakken het nog even wat grover aan. Dit alles gaat natuurlijk met het nodige geweld waardoor het meteen ook een film is die eigenlijk geen moment echt saai wordt.

Uiteindelijk waren we eigenlijk allemaal wel erg positief verrast door de film, alhoewel het natuurlijk vooral veel actie is komt het verhaal niet al te ongeloofwaardig over en is het allemaal erg leuk gedaan. De humor in de film is ook prima, en daarmee is het wat mij betreft wel een aanrader om te gaan kijken :).

Steph heeft wat meer tijd in zijn review gestoken, dat mag ook wel gezien hij er bijna acht uur langer over gedaan heeft 😉 maar voor een uitgebreidere review moet je dus bij Steph zijn :).

2 comments

Comments are closed.