Film: Haywire

Gisteren voor het eerst in een jaar (+-) weer eens naar de bioscoop geweest, eigenlijk draaide er niets bijzonders, maar om nou de hele zondag middag thuis op de bank te hangen was ook niet echt wat ik voor ogen had. Dusch, op naar Tilburg om daar de film Haywire te kijken.

Alhoewel de film op zich goed in elkaar zit en er ook wel goed uit ziet is het wederom een langzame film (lijkt wel mode tegenwoordig), ik denk dat als je het verhaal wat sneller in elkaar zou zetten dat je met 20 minuten wel door de hele film heen Ā bent zonder ook maar iets af te doen aan het verhaal. Dat verhaal is overigens wel erg standaard en kort door de bocht en er wordt ook niet echt moeite gedaan in de film om er echt een verrassende wending aan te geven, het ook niet helemaal afgesloten einde maakt de film al niet heel veel beter. Ik zal niet al te veel over het verhaal vertellen, als je de trailer hier boven even bekijkt heb je dat eigenlijk al wel helemaal gezien.

Al met al geen beste film eigenlijk, maar toch weer even lekker van huis geweest :).

2 comments

  1. De laatste keer dat ik naar de Bioscoop ben geweest moet in Nederland of Australia geweest zijn, het westerse aanbod is vrij beperkt en vaak veeeel later dan in andere landen…

Comments are closed.