Dag 3: Een ondergewaardeerde game

Deze dag bracht meteen een paar mooie herinneringen met zich mee :). De game die wat mij betreft het meest ondergewaardeerd was in zijn dit is het spel Codename Eagle.. Nog ver voordat battlefield ook maar aangekondig was had je al een spel waarin je op het virtuele slagveld aan de gang kon met vliegtuigen, zeppelins, tanks, auto’s en een aanzienlijk wapenarsenaal. Alhoewel de netcode niet helemaal goed was kon je voor die tijd al zeker een acceptabel potje multiplayer doen, en dat in combinatie met de totaal onrealistische game-physics maakte dit een spel waar je met een groep enorm plezier aan kon beleven.

Toch hebben we deze game niet heel veel voorbij zien komen, en dat is wat mij betreft jammer.

 

 

7 comments

  1. wat heb ik dit spel veel gespeeld vroeger op lanparty’s. Inderdaad de voorloper van Battlefield. Heb me regelmatig rot gelachen om de bizarre acties met vreemde gamephysics

  2. Zeker weten, dammm wat heb ik dit veel gespeeld voor Battlefield 1942 met eerste multiplayer demo kwam _o/

  3. Deze game had ik nog nooit van gehoord. De video herken ik dan weer wel ergens van, dus blijkbaar hebben mensen het om mij heen wel gespeeld.

    Overigens zou het me niets verbazen als de slechte verkopen het gevolg zijn van deze boxart….

  4. Ik wist toen je begon aan de serie dat deze komen ging :p Bij Glenn in de garage zijn er vele uren in dit spel gaan zitten 😀

Comments are closed.