Boeken: Dag 7 – Een boek waar je naar uitkijkt

Deze was makkelijk, over 6 dagen komt namelijk het derde boek in de Atlantis serie van AG Riddle uit, ik heb eerder al een aantal keer over deze schrijver en zijn boeken geschreven (ook in deze serie).

Je ziet in de boeken goed dat de schrijver steeds beter wordt en dat de verhalen dus ook beter worden. Dit derde boek moet het sluitstuk in de serie worden waarbij er vooral meer duidelijk moet worden over een stuk historie dat geleid heeft tot het verhaal van de eerste twee boeken.

Dit is meteen ook wel een risico eigenlijk, boeken die teruggrijpen op het verleden dat voor andere boeken in een serie valt kan wel eens “saai” worden omdat je eigenlijk al weet wat het resultaat van het verhaal gaat worden. Ik heb echter gezien het einde van het tweede boek goede hoop dat dit verhaal niet teveel over het echte verleden zal gaan. Maar ik ben benieuwd :).

Als ik dan wat verder vooruit kijk naar de boeken die nog komen gaan moet ik zeggen dat ik sowieso altijd wel uitkijk naar het volgende boek van Dan Brown. Behalve dat is de lijst met boeken die ik al gekocht heb, maar nog niet heb gelezen inmiddels zo lang dat ik de rest van het jaar nog niet echt hoef na te denken over wat ik nog meer wil lezen :).