Appartement / loft?

Zoals ik hier al wel eens aangegeven heb ben ik al enige tijd hard op zoek naar woonruimte in Eindhoven, en het lijkt er nu een klein beetje op dat we erg veel geluk hebben :). Ik heb dankzij een vriend van mij in kunnen schrijven op een Loft (industriele open woonruime) in de Lichttoren in Eindhoven. Het zou gaan om een loft, dat is dus zoals gezegd een open ruimte van in totaal 70 m2, daarvan is +- 20 m2 een badkamer, toilet en bergruimte + hal, de overige 50 m2 is  helemaal open, en het meest bijzondere is dat de ruimtes 4,5 meter hoog zijn en industrieel zijn afgewerkt.

Met een ligging midden in de stad en dus een erg industriele uitstraling met hoge kamers is dit precies wat ik zocht :). Het is de bedoeling dat Lieneke en ik hier eind mei / begin juni gaan wonen :). Er moeten nog wel wat dingen geregeld worden, dus helemaal zeker is het nog niet, maar de kansen zijn er in ieder geval zeker 🙂

 De Lichttoren

3 comments

 1. oei heb je enig idee wat die lofts gaan kosten?
  Wij hebben toen geinformeerd en was toen niet goedkoop

 2. Het idee klinkt leuk maar 4.5m hoog… ik denk gelijk aan flinke stookkosten.
  Heb je misschien al meer foto’s?
  En wanneer heb je meer zekerheid?

 3. Het is inderdaad verre van goedkoop, maar gezien het wel is wat ik zoek, en de rest van het aanbod niet heel erg groot is gaan we er verlopig toch zitten :).

  We zitten er voor 99% zeker, morgen krijg ik de bevestiging thuis gestuurd. Verder moeten we nog toegelaten worden, maar in principe voldoen we aan de eisen, dus dat zou goed moeten gaan.

  Stookkosten was ook mijn grootste zorg, maar we hebben onder ons, aan beide zijden naast ons en boven ons nog ruimtes zitten die ook gestookt worden, dat compenseert een heel eind, maar inderdaad, relatief gezien zal het stoken wat meer kosten.

  Foto’s heb ik volgende week ergens (krijg nog een datum dat we zelf binnen kunnen kijken, en dan hebben we ten minste eigen foto’s :))

Comments are closed.