Abby

Ik heb eigenlijk zo goed als heel mijn leven al een kat gehad, toen ik bij mijn ouders ben weg gegaan heb ik een periode van 4 jaar samen met Lieneke veel verhuisd en gezien dat niet heel erg handig zou zijn met een kat hadden we besloten nog even geen kat te nemen. Echter, nu we de komende tijd nog wel in Dordrecht zullen wonen hebben we besloten dat het tijd is voor een huisdier :). Gezien ik echt helemaal niets heb met Honden en Lieneke en ik niet altijd thuis zullen zijn is een hond geen optie en werd het dus gelukkig een kat :P.

We hebben eerst een tijdje gezocht naar wat we precies wilden dan, na aardig wat overwegingen hebben we er voor gekozen om een (jonge) kat uit het asiel te halen. Eenmaal daar aangekomen was het nog niet heel erg gemakkelijk om een keuze te maken, het leek er ook nog wel even op dat we niets gingen vinden, maar vlak voordat we weg gingen viel 1 kat op die duidelijk wel aandacht wilde, en geaaid wilde worden, maar helemaal niets had met andere katten en dus in een hoekje bleef zitten..

Dat is dus Abby (+- 2 jaar), een erg rustige kat, eigenlijk nergens bang voor (ook niet bezoekers) en gelukkig erg snel gewent bij ons thuis. De eerste dag heeft ze vooral onder de bank gezeten, maar vanaf dat moment is het gelukkig de goede kant op gegaan en nu (bijna drie weken later) lijkt ze haar draai goed gevonden te hebben :).